Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Compot De Cirese Reteta

Compot De Cirese Reteta

Aluat pentru pateuri si saratele (usor). Daca au viermi, acestia vor iesi la suprafata.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Borcanele sterilizate se lasa sa se raceasca apoi se umplu cu cirese, se adauga in fiecare cate 4 linguri rase cu zahar si se. La fel de mult imi place si reteta de gem de cirese cu aroma de menta. Ciresele spalate se pun in borcan si se se adauga cele 3 linguri de zahar sau mai putin daca doriti sa fie mai putin dulce.

Reteta Compot De Cirese
vizitati articolul complet aici : https://www.gustos.ro/retete-culinare/compot-de-cirese-4.html
Compotul de sfecla rosie este o reteta traditionala ruseasca extrem de eficienta si utila in tratamentul multor boli, intrucat contine multe componente. Ciresele se spala, se rup coditele si se lasa o jumatate de ora in apa rece. Cirese 1/2 kg, 8 linguri de zahar, apa potabila.

1 kg cirese, 250 g zahar, 750 ml apa, 1 baton vanilie, mod de preparare:

Se face in maxim 1 ora si se pastreaza si 3 ani. Aici o sa aflati ce trebuie să faceti ca să se păstreze bine compotul de cirese pentru iarnă. Reteta video pas cu pas.

Scurgem apoi apa si alegem doar ciresele sanatoase, pe cele nesanatoase. Urmează pașii de mai jos și vezi cât de simplu este să faci un compot de cireșe fără conservanți. Cirese 1/2 kg, 8 linguri de zahar, apa potabila.

Compot De Cirese Reteta Fara Conservant Pentru Iarna Savori Urbane
vizitati articolul complet aici : https://savoriurbane.com/compot-de-cirese-reteta-fara-conservant-pentru-iarna/
Ciresele spalate se pun in borcan si se se adauga cele 3 linguri de zahar sau mai putin daca doriti sa fie mai putin dulce. Nu este greu de preparat acest compot. 1 bucată de scoarță de scorțișoară.

Reteta video pas cu pas.

Spalam bine ciresele si le punem. Reteta cu compot racoritor de cirese din: Acest compot de cirese este usor de preparat iar atunci cand il servesti este savuros si parfumat.

Mod de preparare pentru compot de cirese: Completam cu apa, lasand un spatiu gol, de cativa mm pana la gura borcanului. 1 kg cirese, 250 g zahar, 750 ml apa, 1 baton vanilie, mod de preparare:

Reteta Compot De Cirese
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/compot-de-cirese-22605.html
Apa, zaharul si vanilia se pun la fiert, pana se formeaza un sirop. Compot de cirese, fara conservanti, reteta simpla, veche, un compot delicios facut doar cu fructe, apa, zahar sau indulcitor si un strop de vanilie. La fel de mult imi place si reteta de gem de cirese cu aroma de menta.

Daca nu, achizitioneaza si un pliculet.

Compot de cireșe, făra conservanți, rețetă simplă. Daca au viermi, acestia vor iesi la suprafata. Si….trebuie sa recunosc ca imi place si compotul de visine.

Posting Komentar untuk "Compot De Cirese Reteta"