Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Biserica Adormirea Maicii Domnului

Biserica Adormirea Maicii Domnului

Biserica „adormirea maicii domnului a fost construită în 1827 din piatră şi cărămidă şi acoperită cu tablă din fier, de către spătarul mihail gane şi a fost ulterior sfinţită, probabil de mitropolitul veniamin costache. Biserica adormirea maicii domnului din balatina, glodeni.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Trecuta atat de mult cu vederea si adesea complet uitata, bisericuta tine piept timpului, neclintita in credinta si marturia ei romaneasca. Una din cele mai scumpe și importante din patrimoniul moldovei. Sfântul alexie, omul lui dumnezeu.

Arcb Parohia Adormirea Maicii Domnului Amd Drumul Taberei
vizitati articolul complet aici : https://arcb.ro/website/arhidieceza/parohii-si-cler/parohii-diecezane/parohia-adormirea-maicii-domnului-amd-drumul-taberei/
Biserica adormirea maicii domnului este o biserică ortodoxă din bucureşti, situată în sector 5. In sfânta scriptură nu aflăm nimic despre adormirea maicii domnului. Trecuta atat de mult cu vederea si adesea complet uitata, bisericuta tine piept timpului, neclintita in credinta si marturia ei romaneasca.

Biserica „adormirea maicii domnului a fost construită în 1827 din piatră şi cărămidă şi acoperită cu tablă din fier, de către spătarul mihail gane şi a fost ulterior sfinţită, probabil de mitropolitul veniamin costache.

2014 02 19 biserica adormirii maicii domnului din causeni are toate sansele sa fie restaurata. Pictura datează din anul 1763 și este opera zugravilor stanciul radu și voicul. Iniţiatorul şi conducătorul acţiunii de zidire a bisericii mari, a fost ctitorul gavriil gureanu, al cărui portret se află pictat pe peretele estic al naosului.

Partea a doua are în centrul ei împlinirea a ceea ce a zis domnul iisus hristos, adică a frângerii pâinii. Fie în 1455 odată cu prima atestare a căuşeniului. Strada 20 decembrie 1989, nr.

Biserica Romano Catolică Adormirea Maicii Domnului Din Iași Wikiwand
vizitati articolul complet aici : https://www.wikiwand.com/ro/Biserica_romano-catolic%C4%83_Adormirea_Maicii_Domnului_din_Ia%C8%99i
Una dintre cele mai valoroase relicve şi arta veche din republica moldova. Sfântul alexie, omul lui dumnezeu. Cajba is situated 8 km northeast of biserica 'biserica adormirea maicii domnului'.

Antonie cel mare și adormirea maicii domnului.

Trecuta atat de mult cu vederea si adesea complet uitata, bisericuta tine piept timpului, neclintita in credinta si marturia ei romaneasca. See more of biserica veche de lemn adormirea maicii domnului on facebook. Primul preot care a slujit în biserică a fost vasile ştirbu.

Biserica din căușeni este o arhitectură istorică și atracția orașului. Biserica 'adormirea maicii domnului' din causeni. Iniţiatorul şi conducătorul acţiunii de zidire a bisericii mari, a fost ctitorul gavriil gureanu, al cărui portret se află pictat pe peretele estic al naosului.

Biserica Adormirea Maicii Domnului Giulesti Bucuresti
vizitati articolul complet aici : https://www.ghidul.ro/bisericaadormirii-maiciidomnului4/
Distanta de la chisinau de 80 km localitatea: Trecuta atat de mult cu vederea si adesea complet uitata, bisericuta tine piept timpului, neclintita in credinta si marturia ei romaneasca. Nu se cunoaşte data exactă când a fost construită:

Sfântul alexie, omul lui dumnezeu.

Biserica adormirea maicii domnului is a biserică located in dobârlău. Biserica adormirea maicii domnului din causeni este una dintre minunatele biserici ortodoxe romanesti din basarabia. Biserica adormirea maicii domnului din liiceni a fost construită în jurul anului 1590.

Posting Komentar untuk "Biserica Adormirea Maicii Domnului"