Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Guvernul Dancila A Cazut

Guvernul Dancila A Cazut. Este oficial, guvernul dăncilă a căzut cu 238 de voturi pentru moțiunea de cenzură. După ce a picat guvernul, dăncilă a făcut apel la iohannis să numească un premier. Ei continuand rusinea dragnea dus direct la puscarie din pozitia de sef suprem. Prima reacţie a vioricăi dăncilă, după ce guvernul a căzut! Votul a fost unul secret cu bile.

Guvernul dăncilă a fost demis. Toate guvernele au cazut de acord ca gaura facuta de bancorex sa fie umpluta de catre tot. Viorica dăncilă a fost informată. 3 ani de cosmar se. Astăzi, 10 octombrie, programat votul moţiunii de cenzură a opoziţiei împotriva guvernului dăncilă.

Dezamăgire Cruntă Pentru Viorica Dăncilă Aproape Că A Inceput Să Plangă După Votul Pentru Moțiunea De Cenzură Impact
Dezamăgire Cruntă Pentru Viorica Dăncilă Aproape Că A Inceput Să Plangă După Votul Pentru Moțiunea De Cenzură Impact Source from : https://playtech.ro/stiri/dezamagire-crunta-pentru-viorica-dancila-aproape-ca-a-inceput-sa-planga-dupa-votul-pentru-motiunea-de-cenzura-49442
Guvernul miza pe 202 parlamentari psd, în timp ce opoziţia, matematic, deţinea 238 de voturi, peste necesarul de 233 pentru a trece moţiunea. Din acest moment, guvernul dăncilă e demis și p.s. Moțiunea de cenzură a trecut iar cabinetului dăncilă a căzut! Au fost 238 de voturi pen. Au fost și colegi din psd care au trădat.

Am îndeplinit ce am avut de îndeplinit.

La o zi după ce guvernul dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură, indicii bursieri au deschis în apreciere ședinta de tranzacționare de vineri. Au fost 238 de voturi pentru și 4 împotriva. Deși demis, guvernul dăncilă va mai continua o vreme să funcționeze. 6:37 știrile pro tv 414 155 просмотров. Moţiunea de cenzură la adresa guvernului dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al camerei deputaţilor şi senatului.

6:37 știrile pro tv 414 155 просмотров. Moțiunea de cenzură a trecut iar cabinetului dăncilă a căzut! Moţiunea de cenzură împotriva guvernului dăncilă a fost adoptată, joi, de parlamentul româniei. Documentul a fost inițiat de partidele din opoziție și a fost semnat de parlamentari de la pnl. Stiri interne • pe 10.10.2019 la 14:47.

Cristian Tudor Popescu Prima Reacție După Ce Guvernul Dăncilă A Fost Demis Ceaușismul A Căzut La Vot Impact
Cristian Tudor Popescu Prima Reacție După Ce Guvernul Dăncilă A Fost Demis Ceaușismul A Căzut La Vot Impact Source from : https://www.impact.ro/cristian-tudor-popescu-prima-reactie-dupa-ce-guvernul-dancila-a-fost-demis-ceausismul-a-cazut-la-vot-8845.html
Votul a fost unul secret cu bile. După ce guvernul dăncilă a căzut, indicii bursieri au deschis în creștere. 238 de voturi pentru motiune! Viorica dăncilă a fost informată. Președintele pnl, ludovic orban, a anunțat că vineri dimineața va avea loc în ședință la sediul de parid pentru a fi aprobată strategia și candidatul pentru funcția de.

10 octombrie 2019 externe 261 views.

Moțiunea împotriva guvernului viorica dăncilă a trecut, după ce moțiunea de cenzură inițiată de pnl a fost votată de 238 de parlamentari. Viorica dăncilă a fost informată. 3 ani de cosmar se. Ponta, premierul demisionar pe facebook. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului dăncilă a fost adoptată, joi, de parlamentul româniei.

Guvernul dăncilă nu a mai primit încrederea parlamentului. Viorica dăncilă a făcut un apel către klaus iohannis. Parlamentarii psd au fost prezenți, dar nu au. Este zi importantă pentru guvernul condus de viorica dăncilă. Votul a fost unul secret cu bile.

Adio Jită Guvernul Incompetent A Căzut Oficial Epoca Dragnea S A Incheiat Urban Bacău
Adio Jită Guvernul Incompetent A Căzut Oficial Epoca Dragnea S A Incheiat Urban Bacău Source from : https://urbanbacau.ro/2019/10/10/dancila-e-istorie-guvernul-incompetent-a-cazut-oficial-epoca-dragnea-s-a-incheiat/
Din acest moment, guvernul dăncilă e demis și rămâne în funcție cu puteri diminuate (nu. Guvernul dăncilă a căzut prin moțiunea de vot depusă de pnl și trecută cu 238 de voturi pentru. Toate guvernele au cazut de acord ca gaura facuta de bancorex sa fie umpluta de catre tot. Votul a fost unul secret cu bile. Ponta, premierul demisionar pe facebook.

Din acest moment, guvernul dăncilă e demis și p.s.

Moţiunea de cenzură inițiată de forțele de opoziție a trecut. Erau necesare 233, însă opoziția a capacitat parlamentarii pentru a demite guvernul viorica dăncilă. Moțiunea de cenzură a fost adoptată, astfel că guvernul dăncilă a căzut. Moțiunea împotriva guvernului viorica dăncilă a trecut, după ce moțiunea de cenzură inițiată de pnl a fost votată de 238 de parlamentari. Pnl vrea, cu jumătate de gură, la dancila a fost o rusine pana si ptr.

Posting Komentar untuk "Guvernul Dancila A Cazut"